2019-11-11 08:22:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ön merész, nem fél kipróbálni semmit

Napi horoszkóp november 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars szextilt alkot a Jupiterrel, nagy az esélye egy külföldi útnak, amelyre a párjával megy el. Ön merész, nem fél kipróbálni semmit, és ma különösen jó hangulatban van, így a kiruccanás is csodás lesz!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napon üzleti partnerével tárgyalásokat folytatnak. Egyelőre csak a részleteket beszéljék meg, az ügyvéd előtt megkötött szerződésre ráérnek 10 nap múlva is, amikor már a Merkúr direktbe fordul.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A két szerencsét jelző planéta az ön hetedik sorsterületén vonul át, önnek egy romantikus kapcsolata kezdődik mostanában, és hamarosan eljegyzési gyűrűt is kap. Az illető éppen önhöz illik, próbáljon meg bízni benne, nincs oka az aggodalomra.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Vállalkozásában most nagyon sokat dolgozik, a Mars-Jupiter szextilje növeli a győzelemre való vágyakozást. Bármi amihez most hozzákezd, sikeres lesz, ez a konstelláció a siker legpontosabb mutatója. Határozottan megfelelő idő minden kezdeményezéshez, és fontos döntések meghozatalára.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A csillagok jelzése szerint nagy esély van rá, hogy a kedvesével külföldre utazik, vagy egy utazás tervezésébe kezdenek. Ellenőrizze a pírjait és a részleteket is, mert bosszantó akadályok merülhetnek fel.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön párjával egy rövidebb útra indul, rengeteg tárgyalást, telefonbeszélgetést kell ma lebonyolítania. Ön ügyesen tárgyal, és jól forgatja a szavakat, arra az egyre vigyázzon, hogy semmilyen szerződést ne írjon alá 20-a előtt.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Mars az ön első sorsterületén halad át és közben alkot egy szextilt a Jupiterrel, ez a megfelelő idő a határozott cselekvésre, használja fel ösztöneit, most még akár a kockázatvállalás is javasolt. Vezetői szerepre vágyik? Az öné, még a kisujját sem kell érte mozdítania.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Senki nem kételkedik az ön erős munkamoráljában, sőt a hatékonyságában sem. Magabiztos, nem fél kipróbálni új módszereket, és ön az, aki megteszi az első lépéseket, határozott fellépése mindenkit lenyűgöz.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupitert a Mars szextillel támogatja, a szokásosnál lelkesebb és sikerül nagyobb dolgokat véghez vinnie. A cselekvések megerősítik önben a hitet, ez pedig erősebben mutatkozik meg a szeretteivel való kapcsolatában is.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön első sorsterületén tartózkodó planétákat csak kellemes sugárzások érik. Önnek lehetősége lesz ma egy telket, vagy nagyobb földterületet megvásárolni, nagyon előnyös az ajánlat. Amivel vigyázni kell, hogy az üzletet nem szabad nyélbe ütni 20 –a előtt, amikor is a Merkúr megfordul.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Hivatásában kimagasló eredményeket érhet el, amit főnökei is elismernek és honorálnak. A magánéletében is jó hírekre számíthat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nagy társaságban forog, és új ismerősökre tehet szert, akik később is jelen lesznek az életében. Lehet, hogy csatlakozik most egy csoporthoz, akikkel hasonló a gondolkodásuk.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: